Ydelser

Har du brug for eller lyst til forandringer i dit liv?

Har du lyst til at virkeliggøre dine inderste drømme?

Du ved måske ikke helt hvor du skal starte. Eller hvad du skal gøre for at komme i mål.

Book en tid her - så er du kommet godt igang. Her møder du ingen fordomme, intet er rigtigt eller forkert. Her får du støtte og kærlige skub til skridt for skridt at træde ind i det liv du drømmer om. Uanset som du er succesfuld eller ønsker at blive succesfuld, kan du ligesom alle andre have brug for en coach og spirituel mentor. En sparringspartner der ser på dig med friste øjne og som ikke har relationer til dig.

Jeg tilbyder one to one sessioner, til dig der har ambition om, at du vil leve dit liv, som du har lyst til. Du har lyst til indtage lederrollen og tage lederskab dit liv. Du har lyst til at sætte dig ind på forsædet og styre dit liv i din retning. Du vil gerne have modet og støtten til at gøre det, der giver allermest mening, for dig i dit liv.

Jeg stiller skarpt, coacher dig og støtter dig på vej mod at virkeliggøre dine drømme. Intet er for småt eller for stort, det skal være din drøm. Vi kigger på hvad der forhindre dig. Hvordan du begrænser dig selv. Bryder de mønstre som ikke længer fører dig mod drømmen. Indfører nogle nye alternativer, mønstre eller historier som støtter dig.

Hvordan foregår det: Vi kan holde session på mit kontor, vi kan skype eller ved at du ringer op. Når du har booket en tid, vil du modtage nogle relevante spørgsmål på mail inden første gang. Det giver mig mulighed for at forberede mig, så du får det optimale ud af de 60. min sessionen varer

Pris: Kr. 1.200 for en session a 60 min., incl. forberedelse

Pris: Kr. 5.500 for 5 sessioner a 60 min., incl. forberedelse

Pris: Kr. 10.500 for 10 sessioner a 60 min., incl. forberedelse

Betaling: Du får tilsendt faktura på mail, som du indbetaler dagen inden sessionen.

Book en tid: Ring til Jette Martine Beck på 27 85 55 46.

Det vil glæde mig, at følge din vej. Din succes er min succes

Jette Martine Beck

Coach og Spirituel Mentor