Profil

Jette Martine Beck er personlig sparringspartner og springbræt for den ambitiøse og moderne kvinde, der vil finde alt sit løvemod og gøre sine inderste drømme til virkelighed

Personlig afklarethed, kendskab til kompetencer og styrker er altafgørende for at skabe succes i livet

Jeg har selv gået hele vejen flere gange og gjort mine drømme til virkelighed. Drømmen om at blive regnskabschef. Senere opstod drømmen om at lave et karriereskift til at blive salgschef, som jeg også har fået indfriet.

Min passion er at støtte og hjælpe dig på vej, men på en lettere måde. Jeg arbejder helhedsorienteret og tager udgangspunkt der hvor du er i dit liv lige nu. Du er helt præcis der hvor du skal være lige nu. På kærlig, humoristisk og skarp måde hjælper dig derhen hvor du drømmer om at være. Min styrke, er at finde dine unikke kompetencer - hjælpe dig til at finde din mod frem og støtte dig mod din drøm. Finde dit fulde potentiale og guide dig med at sætte det i spil.

Baggrund

Jette Martine Beck har en baggrund indenfor økonomi og regnskab, fra forskellige brancher, heraf flere år som leder. Hun har taget en række uddannelser og kurser indenfor ledelse, transformation, mindset, life- og business coach samt en spirituel mentoruddannelse. Hun er foredragsholder med bla. foredraget ”Opgrader dit arbejdsliv til det du drømmer om!” og “Bliv bevidst om dine kompetencer, og bliv mere værd!”

Det sidste 1 år har hun sideløbende med sit faste job, arbejdet med at coache kvinder i gang at tage lederskab i deres liv.

Hun har valgt at blive selvstændig og være sig egen chef og leder på alle niveauer. Herigennem har hun muligheden for at udleve sit eget lederskab og få det hun drømmer om. At bidrage til, at kvinder får alle deres kompentencer og talenter sat i spil – til glæde og gavn for os alle.

Jette driver og ejer også firmaet Beck Regnskab  – se mere her www.beckregnskab.dk

Sagt om Jette

“Wauw – en session; – Du behersker en utrolig ro, skaber et godt rum, har god øjenkontakt, udviser et godt overblik – du besidder et stort overskud – du er professionel og det får folk til at rykke mod målet.” (Anni Kammer, Mentor-Coach)