Nye vaner….

De fleste af os, vil gerne have nogle andre resultater end dem vi har. Det kan være bedre job, smide 5 kilo, motionere noget mere, få styr på økonomien… ja listen kan være lang.
Og så ligger vi hård ud med en diæt eller vi får lagt et budget, får løbet i 2 uger… men så sker der et eller andet. Og vi er tilbage – nogle gange mere fustreret end inden vi begyndte at indføre “en eller anden så kaldt bedre livsstil”
Vi begynder ofte at bebrejde os selv over, at det kunne jeg ikke holde. Vi finder på undskyldninger for hvorfor vi ikke holdt de løfter vi gav os selv.

Hvorfor er det lige vi ikke sætter os selv højere end det?

Måske fordi vi vil det hele på en gang. Der var engang en klog person der sagde: “Vi kan ikke udrette så meget på en dag eller uge – men det er utroligt, hvad vi kan nå på et år”
Det handler om at finde vores vision, hvad er det egenligt vi gerne vil udrette? Dernæst tag et lille skridt hver dag – og så holde fokus.
  1. Læg en plan for hvordan du vil indfri din vision
  2. Læg de små step ind i din kalender
  3. Hold fokus
Hav tillid til, at du sagtens kan gøre det du har sat dig for. Sig til dig selv:

Jeg kan – jeg vil og jeg gør det!

Jeg har værktøjer, der måske kan inspirere dig og hjælpe dig på vej. Dem vil jeg gerne dele med dig. De er under udarbejdelse, så hold øje med “værktøjskassen” her på hjemmesiden – de vil løbende blive fyldt i – og de er gratis.
Vil du vide hvornår de gratis værktøjer kommer her på hjemmesiden, kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev. Her vil jeg skrive hver gang der kommer nyt til.
De bedste hilsner
Jette Martine Beck
Vision - Plan - Fokus
Vision – Plan – Fokus

 


Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>