Magasinet Psykologi blev inspireret af mig…

Psykologi Jette Martine BeckJeg blev både stolt og glad, da jeg for et stykke tid siden fik en mail fra Redaktøren af magasinet Psykologi. ”Jeg har læst dit blogindlæg på Levlykkeligt, og jeg blev så inspireret. Jeg vil spørge om jeg må have lov til at bringe dette i bladet.”

Whau, tænkte jeg og dansede lige en glædes dans. Et er, at folk gør sig den ulejlighed at skrive en mail – fordi de føler sig inspireret, af det jeg skriver. Men nu skal det så også bringes i Psykologi – sejt  – stort.

Først havde jeg lyst til at skrige det ud i hele verden – hør hvad jeg lige har modtaget i min indbakke. Men så tænkte jeg, hvis der nu skulle gå et eller andet galt, og det så ikke kom i alligevel. Det ville være kikset, hvis jeg mødte folk på gaden, der spurgte: “Nåe, hvornår kommer det så i bladet?

Efter min glædesdans og nogle dybe vejrtrækninger, ringede jeg til nogle få veninder – og glæden ved at dele indholdet i min indbakke med dem, var helt fantastisk. De jublede med mig, det var så fedt.

Alligevel, er det jo lidt surrealistisk, at se sit blogindlæg, trykt på dette lækre, blanke papir. Og være side om side med de kendte – jeg er stadig stolt – og super glad for at jeg kan inspirere andre. Det er virkelig en drøm for mig, dels at skrive mine blogindlæg, dels at andre synes om dem – men mest at andre lader sig inspirere.

Jeg glæder mig også over hver eneste coaching – og mentorsession, jeg har, med mine kunder. Det er en fryd, at se hvordan de fyldt af glæde og inspiration og mod går et skridt videre mod deres mål og opfyldelse af deres drømme. Har du brug for gennem personlig sparring at få inspiration og mod til at få dine drømme opfyldt?

Book en tid på dette nummer 27 85 55 46 - Se mere om mine ydelser her

Du kan også lade dig inspirere ved at læse artiklen her:

Artikel fra Psykologi november 2012: “3 TIPS til at komme tættere på din drøm”


Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>