Karriere

Vejen til drømmejobbet…

Jeg har udvalgt mine 5 bedste tips – der kan hjælpe dig på vejen frem mod drømmejobbet

1. Bliv 100% klar på hvad dit drømmejob er, så du helt præcist ved hvad du skal svarer når andre spørger dig.
2. Søger du via en jobannonce, så ring op og spørg ind til stillingen, der er ofte noget der er uklart eller ikke er beskrevet. Så kan du starte ansøgningen med at henvise til behagelig samtale….
3. Brug dit netværk, du kender mange flere en du måske umiddelbart tror. Gl. kollegaer – forældrene til dine børns skole/legekammerater – naboer – gl. skolekammerater m.m.
4. Dit CV – skriv kort om dig selv øverst – ud fra hver beskæftigelse, beskriv kort, hvad du beskæftigede dig med og gerne en succeshistorie – men gør det kort og præcist.
5. Brug Linkedin og facebook (har du ikke en profil, så opret en) Jobindex har en masse aktiviteter som du kan tilmelde dig.
Bonustippet: Når du søger på en annonce, vær opmærksom på, at virksomhederne har mulighed for at sætte en søgemaskine til at sortere i ansøgningerne. Dvs. at du skal forsøge, at du skal ramme lige præcis de ord der er brugt i annoncen.

 

Har du brug for sparring på dit CV, jobannonce eller blive klar på hvad dit drømmejob er? Så kan jeg hjælpe dig, jeg har gennem årerne læst mange ansøgninger ligesom jeg har afholdt samtaler til ansættelser.

Er du nervøs, hvis du bliver indkaldt til samtale på et job, kan jeg hjælpe dig til at blive klar.

Du kan booke en tid her 27 85 55 46.

Jeg ønsker dig al mulig held og lykke og husk at ny processen undervejs, så er du mere åben for de muligheder der byder sig.

Jette