Hvad er din vision?

visionSkal vi nu også have en vision? Og er det ikke noget virksomheder har som del i deres forretningsplan og strategi?

Men hvad er en vision egentlig? Der er skrevet mange lange bøger om visioner. En del af os har lært om visioner på af de uddannelser vi har taget.

Ifølge Politikkens Dansk Ordbog er vision: en ideal eller klog forestilling om fremtiden.

I virkeligheden en meget enkel og jordnær beskrivelse.

For mig er vision en stjerne, der lyser oppe i himlen, den lyser og blinker ned til mig for at vise mig næste skridt på vejen for at komme tættere på. Lidt mere langhåret.

Om du er til det ene eller det andet, er mere et spørgsmål om, hvordan du nemmest kan forholde dig til ordet vision.

En vision er ikke nødvendigvis en der skal holde hele livet, den kan justeres og ændre undervejs. At have en vision er drivkraften for mange mennesker. Succesfulde mennesker har ofte en vision, som de går målrettet efter.

Vores visioner er vidt forskellige og der er ikke noget der er rigtigt eller forkert.

Nogle har visioner om at de vil vie deres liv til at hjælpe andre – f.eks. folk fra læger uden grænser, der ofte sætter deres liv på spil for at hjælpe andre.

Andres vision er at være gode forældre og rollemodeller for deres børn.

Andre igen har en vision om at vinde en medalje til OL.

Men uanset hvilken vision vi har, er vi nød til at gøre os det klart for os selv om vi vil gøre det der skal til for at indfri drømmen.

Ofte er vi nød til at ændre de historier vi fortæller om os selv, vi er nød til at se vores vaner efter i sømmene. Nogle vaner må vi skille os af med, ligesom det kan være nødvendigt for os at tillægge nye vaner for at nå vores vision eller drøm.

Hvordan gør du så det?

Når du har visionen på plads, sætter du dig et mål der skal sende dig i den rigtige retning. Når du når dette mål, sætter du et nyt mål. Men vurdere altid om målet er i tråd med din vision.

Det kræver fokus, vilje og udholdenhed, at få indfriet sin vision. Det handler om at tage et lille skridt hver dag og pludselig en dag så er du lige præcis der hvor du drømte om.

Min vision er, at hjælpe ambitiøse kvinder til at finde deres inderste drømme frem og udleve dem. Altså hjælpe dig til at finde din vision, støtte dig i at turde stå ved den og gå efter det.

Kærligst

Jette Martine Beck


Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>